top of page

TATTOO REMOVAL

Hos Alnordic, tilbyder vi også TATTOO REMOVAL/tatoveringsfjernelse af alle typer af tatoveringer og desuden Permanent makeup. Vi benytter selvfølgelig vores egen suveræne PICO SECOND LASER, som er super effektiv på alle typer af farve og tatoveringer (vi har 4 bølgelængder at behandle med, som kan ramme alle farver), samt den samtidig er max skånsom for huden.

Vi fjerner eller reducerer de optegninger i huden som du har fortrudt, eller som du ønsker genoptegnet. Priser pr behandling er fra 300,-.

Vi praktiserer fra lokaliteterne i Dermalounge i Næstved (hvor vi også har showroom for vores øvrige maskiner), som er en fuldt lægeunderstøttet klinik, udelukkende med registrerede behandlere.

Vi har stor erfaring med denne behandlingstype, og uddanner/videreuddanner endvidere andre professionelle behandlere i branchen. 

Hos os får du altid en GRATIS konsultation før vi starter op, hvor vi på bedst mulige måde vil rådgive dig om dit kommende behandlingsforløb, og give dig al den nødvendige information, så du føler dig tryg og velinformeret på forkant.

Se mere om vores generelle information om Tattoo Removal HER.

Vi tilbyder dig tider til behandling på hverdage, både dags- og aftentider, og også tider i weekends.

Alle vores ledige tider kan du se online i vores tilknyttede

bookingssystem HER 

eller

ved at kontakte os direkte

på tlf/sms på 60780626, 

så hjælper vi dig gerne med bookingen.

bottom of page