top of page

Om os....

ALNORDIC group er stiftet af en gruppe dygtige og fagstærke profiler, der siden 2018 har arbejdet hårdt og målrettet på at kunne udbyde Danmarks bedste maskiner, til professionelle kosmetiske behandlinger for ansigt og krop, i professionelle klinikker.

 

Vi kender ALT til de krav/behandlingstyper/maskiner som man kan have brug for i professionelle klinikker, kender til kundernes behandlingskrav, og ikke mindst til klinikkernes krav og ønsker til professionelt udstyr og maskinpark.

Vi har lavet et professionelt samarbejde med Dermalounge i Næstved, hvor vi har vores showroom, hvor alle maskiner/udstyr demonstreres fra. 

Vores salgsområde dækker hele Danmark og Sverige. - og vi har selvstændige service-teknikere samt et tæt samarbejde med fabrikkernes egne teknikere.

Vi kender rigtig godt til dine krav som kunde, kender til slutkundens krav/behov, kender særdeles godt til den danske prissætning på behandlinger, og er drevet af at kunne tilbyde de helt rette maskiner og udstyr til de behandlingstyper til klinikkernes slutkunde, som de gerne vil betale for i din klinik, og dermed kan skabe indtægt for hos dig/i klinikkerne.

​​

Vi tilbyder leasing eller køb - Valget er dit!

Vi har samarbejde med flere leasingpartnere, så du har nogle kompetente økonomiske partnere at vælge imellem.

Vi har håndplukket et sortiment af stærke, CE-godkendte kvalitets-maskiner og tilhørende -udstyr, som professionelle klinikker vil finde særdeles eftertragtede, både i ydelse og i pris. ​

Vi har endvidere en .BRUGTBØRS , hvor f.eks. demo- eller brugte maskiner sælges ud  til ekstra gode priser. 

Velkommen til ALNORDIC GROUP ApS....!

bottom of page