SERVICE, SALG OG SUPPORT

I Alnordic har vi vores eget salgsteam, som dækker hele Danmark, Sverige og Norge - og vi har selvstændige serviceteknikere på i alle 3 lande.

I forbindelse med køb/leasing følger der GRATIS intstruktions-kursus med i din maskines funktion og indstillinger, og vi giver dig fx gerne demonstration af et udvalg af maskinens funktioner - og når din bestilte maskine kommer hjem og er klar til levering, kommer vi ud og installerer den fysisk i din klinik (gælder dog kun maskiner >50.000,-)). Du instrueres desuden i det nødvendige vedligehold af maskinen.

Vær opmærksom på, at skal du benytte funktioner til Permanent Makeup, IPL og Tattoo-removal, kræver det en speciel uddannelse, for at kunne håndtere disse behandlingstyper. Vi giver dig et oversigtskort med over minimums-indstillinger, så du kender et udgangspunkt for alle behandlingstyper - men husk korrekt behandlerbaggrund, inden du giver dig i kast med nævnte behandlinger. Vi henviser i øvrigt til kosmetikbekendtgørelsens regler.

 

Vi yder 1 års garanti på alle maskiner fra leveringstidspunktet, og tillige tilbydes du en årlig serviceaftale på alt købt udstyr (ikke et krav).

 

Kræver din maskine ekstraordinært service, eller er der problemer med den udover garantiperioden, kan vores tilknyttede teknikere tilbyde tjek og reparation + evt udskiftning af nødvendige dele. Maskinen skal dog sendes til eller afleveres i vores showroom i Næstved. For dette faktureres du en timepris på 900,-/t + omkostning til nødvendige reservedele + evt omkostning til fragt af maskinen retur til din klinik, hvis du ikke selv kan hente den.

Service- og reservedelspriser:

Nyt håndstykke (IPL / LASER - 100.000 skud): 6.000,-

Nyt håndstykke (IPL / LASER - 300.000 skud): 9.000,-

(OBS! Husk at bestille i god tid inden dine skud når max. Vi er normalt lagerførende, men det KAN ske, at håndstykker er bestillingsvarer, og der dermed vil være op til 2 ugers bestillingstid)

Årligt servicebesøg, inkl. skift af vand, teknisk gennemgang af maskinen osv. : 3995,- 

Lånemaskine ifm reparation af egen maskine: 400,- - 800,-/dag (afhængig af type)

Installation og opsætning ifm køb: GRATIS

Telefonsupport hverdage ml. 10-16: GRATIS

Alle priser er excl. moms.

Supporttlf:  60780626.

© 2023 by Alnordic Group