Vi tilbyder et udvalg af digitale maskiner til Permanent Makeup fra 453,-/md i leasing - og ønsker du at tage grunduddannelsen i Permanent Makeup (4 typer af bryn), kan en samlet pakke fås hos os til KUN 975,-/md.

 

Her på siden viser vi kun et udvalg af vores sortiment.

 

De honorerer vores strenge krav til kvalitet, indstillingsmuligheder i hastighed og nålelængde, håndstykker som er behagelige at arbejde med , minimal vibration og som kan håndtere internationale nåle-størrelser, inkl. de helt tynde nano-nåle.

Der kan tilkøbes sterile nåle i flere størrelser og typer, til brug for behandlinger. Alle nåle er steriliseret med gammastråler (som også benyttes til operationsudstyr) - den bedste form for sterilisering man kan få.

Vi har maskiner til både den helt nye artist, og til den erfarne.

Der er desuden kombimaskiner til både Permanent Makeup og needling behandlinger (ansigtsbehandlinger med special-nåle med enten 12- eller 36 nåle inkluderet i samme nål) - pris fra 453,-/md i leasing. Smart og funktionelt til den mindre klinik.

Du kan se og prøve alle Permanent Makeup-maskiner i vores showroom i Næstved, og vi foretager gerne en specifik vurdering af dine krav/ønsker, og fremviser den perfekte maskintype til dig og dit behov.

 

Din nye maskine skal til fulde matche dine ønsker - og opfylde de krav du har til det perfekte værktøj til en kreativ artist.

Vi tilbyder flere typer af uddannelse i Permanent Makeup som tilkøb - både grunduddannelser og avancerede kurser. Se mere HER.

Alle maskiner er naturligvis CE-godkendte, og kan købes eller leases - valget er DIT!

Alle opgivne priser er ex. moms.

© 2023 by Alnordic Group