us-icon-sign-us-icon-sign-white-backgrou

ALNORDIC er stiftet i 2020 af en gruppe dygtige og fagstærke profiler, der siden 2018 har arbejdet hårdt og målrettet på at kunne udbyde Danmarks bedste maskiner, til professionelle kosmetiske behandlinger for ansigt og krop, i professionelle klinikker.

 

Vi kender ALT til de krav/behandlingstyper/maskiner som man kan have brug for i professionelle klinikker, kender til kundernes behandlingskrav, og ikke mindst til klinikkernes krav og ønsker til professionelt udstyr og maskinpark.

Vi har lavet et professionelt samarbejde med Dermalounge i Næstved, hvor vi har vores showroom, hvor alle maskiner/udstyr kan demonsteres fra. Også herfra instrueres du ved køb GRATIS i din nye maskines funktioner og indstillinger, og kan endvidere tilkøbe yderligere kurser, fx i epilering.

 

Vores salgsteam dækker hele Danmark og Sverige. - og vi har selvstændige service-teknikere på i alle lande, samt et tæt samarbejde med fabrikkernes egne teknikere.

Vi kender rigtig godt til dine krav som kunde, kender til slutkundens krav/behov, kender særdeles godt til den danske prissætning på behandlinger, og er drevet af at kunne tilbyde de helt rette maskiner og udstyr til de behandlingstyper til klinikkernes slutkunde, som de gerne vil betale for i din klinik, og dermed kan skabe indtægt for hos dig/i klinikkerne.

Og det kræver selvfølgelig et udbud af de helt rigtige maskiner!

- og det er i dag svært at finde rundt i markedet, for indehaverne af klinikkerne.

Det ville vi gøre noget ved!

Markedet er SÅ broget, og vi løb gang på gang næsen mod muren, i forsøg på at skaffe de rigtige CE/CE-MDR-godkendte maskiner med rette kapacitet - og til de helt rigtige priser.

Vi tilbyder leasing eller køb - Valget er dit!

Vi har samarbejde med flere leasingpartnere, så du har nogle kompetente økonomiske partnere at vælge imellem.

Samtidig er det væsentlig for os, at instruktion i maskinernes funktioner er en del af vores kunders køb, så de kommer bedst muligt- og hurtigt - i gang med indtjeningen. Derudover tilbyder vi ad hoc brugersupport på tlf alle ugens hverdage.

Vi har håndplukket et sortiment af stærke, CE-godkendte kvalitets-maskiner og tilhørende -udstyr, som professionelle klinikker vil finde særdeles eftertragtede, både i ydelse og i pris. 

Priserne på maskinerne er realistiske, og er skruet i bund!!!!

Vi har endvidere en .BRUGTBØRS , hvor f.eks. demo- eller brugte maskiner sælges ud  til ekstra gode priser. 

Velkommen til ALNORDIC GROUP....!

Vi henviser til kosmetikbekendtgørelsens regler HER.