KURSUS_Shr.jpg

Når du køber din Beautyline diode- eller IPL-laser hos os i Alnordic, har du nu mulighed for at tilkøbe/medfinansiere kursus, som kræves ifm ansøgningen som kosmetisk behandler i Permanent Hårfjerning. Kurset indeholder de lovpligtige 20 superviserende behandlinger i Permanent Hårfjerning med SHR laser, i et bredt udvalg af behandlingsområder.

Derefter er du helt klar til, at din egen, ansvarlige læge kan ansøge om at du kan blive lægens medhjælp.

Efter kurset får du det diplom, der beviser du har haft de krævede 20 superviserede behandlinger, og netop denne dokumentation skal din læge vedlægge ansøgningen i SFPS.

Vi forudsætter du har taget vores laserkursus, i håndtering af din købte laser fra Alnordic. Alternativt skal kursus i dette tilkøbes, før dokumentationen er korrekt på plads. 

Kurset afholdes i samarbejde med bl.a. Dermalounge, og deres tilknyttede og registrerede behandlere og læger.

Vi sørger for alle modeller, og du modtager efterfølgende på fil den dokumentation, din kliniks tilknyttede læge kan benytte til din ansøgning, som registreret medhjælp i STFS.

Når din læge har indsendt dokumentationen, og der er betalt for registreringen, optages du i Autorisationsregistret som registreret medhjælp under din kliniks læge.

Prisen for kurset er 35.000,- ex moms (prisen er gældende efter 01. marts 2022), og afholdes over 2 dage, i Næstved.

Kontakt os for nærmere oplysninger, og mulige kursusdatoer.