STÆRK INTROPRIS LIGE NU:  149.000,- 

- kan leases fra 2.387,- med 29.800,- i opstart.

(gælder indtil februar 2021, herefter er prisen 169.000,-)

Kan også leases fra 2.795,-/md, med 29.800,- i opstartsudgift. 

DER MEDFØLGER GRATIS OPLÆRING I MASKINENS FUNKTIONER OG INDSTILLINGER MED I PRISEN!

Fedtfrysningsteknikken (også kaldet Cryolipolyse) er en forholdsvis ny, ikke-kirurgisk teknik, som fedme-forskere fra Harvard Universitet og læger fra Massachusetts fandt frem til i 2005. Siden da er maskinerne udviklet i teknologi, og de er i dag høj-effektive og samtidig meget lette at betjene og indstille korrekt.

 

Denne 2021-forbedrede udgave, er til professionelle klinikker, som ønsker at tilbyde effektive fedtfrysningbehandlinger.

Den har hele 2000W, med stor 12” farveskærm og hele 4 specialudviklede CRYO håndstykker, med bløde silikone-kanter, som køler ned mellem -5 og -15 grader. Har et kraftigt vaccumsug på optil 100 kpa.

Der er endvidere 3,5” touchskærm på selve håndstykkerne, for maksimal og let betjeningsmulighed for behandleren.

Håndstykkerne har desuden i denne nye model en effektfuld lysterapi indbygget, som reducerer hævelser og intensiverer blodcirkulationen.

Denne maskine tilbyder også CRYO nedkølings-håndstykker med den bedste kobber-indfatning, fremfor det traditionelle aluminimum, for maksimal kuldepåvirknings-effekt - og er desuden både vand- og luftkølet så der kan køres behandlinger uafbrudt i optil 12 timer i træk (exceptionelt)!

2 seperate og kraftige luftpumper sikrer at flere håndstykker kan benyttes samtidig - og endda på 2 forskellige kunder, hvis du fx ønsker at tilbyde dobbeltbehandlinger.

Maskinen er selvfølgelig CE-godkendt, og er forberedt for den kommende MDR-mærkning.

Alle priser er ex. Moms.

© 2023 by Alnordic Group